Kuuntelijapalautteet


Tälle sivulle kokoamme palautteita, joita olemme saaneet ohjelmistamme.

Tässä muutamia:

Kesäkuun 2012 viimeinen lähetys sai hyvän vastaanoton, josta kuuntelijakommentteina voisi mainita mm. seuraavan: ”Sattumalta autossa viikko takaperin kelasin radion asemia odotellessani yhtä kersaani lentopallotreeneistä, ja törmäsin yllätten Järviradioon. En täällä ollut aiemmin tätä asemaa siis kuullut, ja uteliaisuudesta ajattelin tutkia, onko sama meininki kuin muissa. Heh, Teillä on ihan helvetin hyvä "formaatti"; tulee välillä kansainvälistä pop/rock/evergreen osastoa, kotikutoisia "hirveitä" biisejä, vanhaa haitarimusaa..... siis käsittääkseni pakka ihan sekaista musaa. Tätä järkevä ihminen haluaa kuulla, eli yllättäviä vetoja ja musiikkimausta huolimatta mielenkiintoisia biisejä. Vanhana musiikkialan ammattilaisena siis hyvää jatkoa, pitäkää linjanne.” Nimimerkki "Bruce Springsteen pelasti rockmusan 1970-luvulla, Järviradio pelasti kaupallisen radiokuuntelun 2012".

 

Toinen kommentti hieman kauempaa: Terve! Kävelin juuri lähikauppaan ostamaan puoli gallonaa maitoa, ja samalla kuuntelin Lumialla Järviradion mukavaa ohjelmaa. Hyvää Juhannusta sinne Suomeen. Täällähan  sita ei vietetä, mutta teidän ohjelma viritteli minutkin Jussin tunnelmaan. Kiitos. Keep up the good work!!!
Juha Seattlessa, USA

 

Sent: Thursday, September 27, 2012 6:55 PM
Subject: Ulkosuomalainen
Terve,
Maalailin tuossa keittion seinaa ja samalla kuuntelin  mukavaa musiikkia ja jutustelua jarviradiosta webista. Jompi kumpi tesita  kommentoi asken, etta missa pain Suomea Jarviradiota kuunnellaan. Kylla sita  kuunnellaan ulkomaillakin :) Vaikkapa taalla lansirannikolla, Seattlessa.   Mukavaa jatkoa!
Musiikkitoiveena  Of Monsters adn Men - Little  talks

 

5.10.2013

Puhelinpalaute: "Teidän ohjelmanne on ihan pers**stä". Kiitämme kuuntelijaa palautteesta :)

9.11.2013

Tervehdys Floridasta.
 
  Täälä on hiemán pilvipoutainen ílma mutta kesäisen lämmin.
  Kiitos mukavasta tapaamisesta kesällä sielä Riihimäellä.
  Lumilinnut alkavat palailla tänne Floridaan ja riennot Haaleilla alkavat toimia.
  Ehkä saan lähettää tässä ennen Joulua henkilökohtaiset terveiset Järviradion välityksellä ja      kertoa sen hetkiset kuulumiset täälä Floridan suomaisyhteisöstä Terveiset tutuille niin Hämeessä kuin pohjanmaallakin ja Hyvää Isäpäivää täältä Floridasta

 

9.1.2014

 Kiitos hyvästä musiikista ja ohjelmista. Olette hyviä toimittajia!

9.1.2014

Täällä Florida kuulolla ollaan.
 
Olemme saaneet myös täälä vähän kokea kylmän tuntua kun eräänä aamuna mittari näytti vain 8-lämpöastetta, ei kuitenkaan käväissyt nollassa.
Lämpimän tuulahduksen sainne kun viime sunnuntai tienoissa täälä vieraili suomen kesäteatteri esittäen Musikaalin On Kesäyö kertoen Topi Sorsakoksen elämästä. Kaksi esitystä keräsi Suomi talon suojiin lähes viisisataa katsojaa jotka kaikki nauttivat esityksestä koko rahan edestä.
Terveiset ja kiitokset esityksestä kun joukko palasi tänään sinne kotisuomeen lyhyeltä Floridan vierailulta. Sinne Radioon terveiset että kuulolla ollaan ja kuuluvaisuus on tosi hyvä.
Sinne kaikille tutuille terveiset jotka lähetti EH
Lisää taas myöhemmin.

6.2.2014

Mika P. kirjoitti: "toivotaan että tänään pidetään yhtä hauskaa kuin muina torstai lähetyksissä

6.2.2014

 heipä hei..oulussa kuuntelen ja pidän tosi paljon kanavastanne

3.4.2014

Mika P. kirjoitti: "hyvää aurinkoista kevättä kaikkille riihimäen porukalle ja koko järviradion kuuluvuus

17.4.2014

Moi!
Hyvin kuuluu kanavanne Hgin Puotinharjuun.

17.4.2014

Kuuntelen ohjelmaanne Raisiossa, jossa nykyisin asun. Teillä on muihin asemiin verrattuna poikkeuksellisen erilaista ja mielenkiintoista ohjelmatarjontaa ja ns. musiikkigenrekin on virkistävän erilaista ja kuunneltavaa ikäiselleni.

17.4.2014

Haluaisin lähettää Pääsiäis terkut Riihimäelle Bussi kuski Petri . Levytoive olis XXX -ETSINKeväisin terkuin sinne studioon ja PetrilleVeikko juutinrauman rannalta (LANDSKRONASTA ETELÄ RUOTSISTA

 Terveiset Torremolinoksesta. Hyvin kuuluu ohjelmanne täällä.

18.10.2014

 Teidän ohjelma torstaisin on paras.

 Vakiokuuntelija

  Hyvin kuuluu sekä radiosta että netistä.

  Terveisin Riksulainen vakiokuuntelija

  11.12.2014

  Hyvää Joulun aikaa ja rauhaa tulevaan jouluun. Hyvää uutta vuotta 2015! Kiitos kuluneesta  vuodesta ja yhteisistä hetkistä radion äärellä.

  Mies Keski-Suomesta

  Hyvää iltaa teille ja kiitän Järviradion ohjelmista.

  Paras Radio on Järviradio. Hyvä Riihimäen pojat. Jatkakaa samaan malliin.

  Ari Ylöstarosta

  Täällä kuunnellaan autotallissa Helsingissä hyvää ohjelmaa Riihimäeltä

   Kaide Hesasta

   Terveisiä Turusta. Mukava kuunnella!

    Ritva Turust

    Kiitos hyvästä ohjelmasta, teitä on aina kiva kuunella

    Raija